Stavnica 10bet

OBIŠČI STAVNICO

Vplačila: bančno nakazilo, kreditna kartica (MasterCard, VISA), debitna kartica (MasterCard, VISA), ecoPayz, NETeller, Paysafecard, Skrill, Webmoney
Izplačila: bančno nakazilo, kreditna kartica (MasterCard, VISA), debitna kartica (MasterCard, VISA), ecoPayz, NETeller, Skrill, Webmoney
Jezik: angleščina, nemščina, španščina, …
Mobilna: m.10bet.com

10bet spada med mlajše online stavnice, a se je v zadnjih letih razvila v eno izmed večjih na trgu. Nudijo stave za mnogo športov, največja dodatna ponudba pa je na voljo za nogomet, košarko in tenis. 10bet je tudi ena večjih na področju live betting (stave v živo).

PREDNOSTI
50% bonus na prvo vplačilo ob registraciji
Raznolike promocije in bonusi
Velika ponudba stav za različne športe
SLABOSTI
Mobilna spletna stran ne deluje najhitreje
Live betting ni tako hiter in odziven
Ni v slovenskem jeziku

Promocije in bonusi

10bet nudi različne promocije in bonuse, katere se definitivno izplača koristiti. Ob registraciji nudijo 50% bonus (do 200 €) na prvo vplačilo, kar pomeni 200 € bonusa pri nakazilu 400 €. Ali pa recimo 50 € bonusa pri nakazilu 100 €.
Nudijo tudi bonuse na kombinacijske stave. Pri stavah s petimi ali več pari se pripiše bonus do 60% dobitka. Na voljo so tudi posebne promocije in bonusi za določene mesece ali celo za posamezna tekmovanja.

OGLEJ SI VSE PROMOCIJE NA 10BET

Kako vplačati prvo nakazilo po registraciji?

Na voljo je več načinov; s kreditno kartico ali predplačniško kreditno kartico, z bančnim nakazilom, s Skrill ali Neteller računom, ali pa morda kar s Paysafecard. Paysafecard način je za mnoge najenostavnejši in najhitrejši, saj lahko kartico preprosto kupite v mnogih prodajalnah po celi državi ali pa kar preko Monete. Oglejte si, kje in kako opravite nakup PSC.