Stavnica bet-at-home

OBIŠČI STAVNICO

Vplačila: bančno nakazilo, kreditna kartica (MasterCard, VISA, Diners Club), NETeller, Paysafecard, Przelewy 24, Skrill, Western Union
Izplačila: bančno nakazilo, kreditna kartica (MasterCard, VISA, Diners Club), NETeller, Skrill, Western Union
Jezik: slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina, hrvaščina, srbščina, …
Mobilna: bet-at-home.com/mobile/sl

Online stavnica bet-at-home je avstrijska stavnica in je ena vodilnih na tem področju Evrope. Prisotni so že več kot 15 let in nudijo široko ponudbo stav v različnih športih. Stavnica je na voljo tudi v slovenskem jeziku in tako je izredno popularna tudi med slovenskimi stavničarji. Znana je tudi kot stavnica z dobro uporabniško podporo ter vedno aktualnimi in atraktivnimi promocijami.

PREDNOSTI
Tudi v slovenskem jeziku
Promocije in bonusi
Uporabniška podpora
SLABOSTI
Ne najboljši uporabniški vmesnik
Določene stave so na voljo le za kombinacijske stave

Promocije in bonusi

Stavnica vedno nudi zanimive in atraktivne promocije – ena takih je zagotovo bonus za nove uporabnike, ki opravijo prvo nakazilo. Torej ob prvem nakazilu v meniju skočite na “Unovčite bonus”, vpišete kodo FIRST in stavnica vam dodeli bonus v vrednosti 50% nakazila (bonus do 100 €). Naprimer, da nakažete 200 €, dobite maksimalni bonus 100 €.
bet-at-home nudi tudi druge promocije, kot je naprimer zmagovalec dneva. Vsak dan se v sklad doda 50 € in objavljen je naključni uporabnik, ki lahko nagrado prevzame s preprostim obiskom podstrani promocije. V kolikor zmagovalec dneva ne obišče podstrani, se sklad prenese v naslednji dan in se dnevno veča. Zmagovalci so tako prevzeli tudi že po več 1000 €.
Podobna promocija je tudi “Send me sixty”, s katero naključnemu uporabniku pošljejo SMS z nagrado 60 €. Za sodelovanje je potrebno le dodati mobilno številko v uporabniški profil.

OGLEJ SI 100 € SPORTS BONUS

Kako vplačati prvo nakazilo po registraciji?

Na voljo je več načinov; s kreditno kartico ali z bančnim nakazilom, s Skrill ali Neteller računom, ali pa morda kar s Paysafecard. Paysafecard način je za mnoge najenostavnejši in najhitrejši, saj lahko kartico preprosto kupite v mnogih prodajalnah po celi državi ali pa kar preko Monete. Oglejte si, kje in kako opravite nakup PSC.