Stavnica Bet365

OBIŠČI STAVNICO

Vplačila: 1-Pay, bančno nakazilo, Cheque, Click2Pay, kreditna kartica (MasterCard, VISA), debitna kartica (Laser, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron), EntroPay, Giropay, InstaDebit, NETeller, PayPal, Paysafecard, Przelewy 24, Skrill, Sofortuberweisung, Ukash
Izplačila: bančno nakazilo, Cheque, Click2Pay, kreditna kartica (MasterCard, VISA), debitna kartica (Laser, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron), EntroPay, InstaDebit, NETeller, PayPal, Skrill
Jezik: angleščina, nemščina, italijanščina, …
Mobilna: mobile.bet365.com

Bet365 je ena vodilnih športnih stavnic na trgu in nudi stave s področja praktično vseh športov ter ima bogato dodatno ponudbo pri nogometu, košarki, tenisu in hokeju. Ogromna prednost je neverjetna hitrost vseh storitev. Vplačila kot tudi izplačila so izvedena hitro in brez oteževanja in zavlačevanja. Pravtako so hitro odzivni, ko potrebujete pomoč oziroma jih kontaktirate. Prednjačijo tudi v hitrosti poravnave stave – že moment po zaključku zadnjega dogodka stave se stanje bilance osveži. Vsekakor je Bet365 trenutno najboljša izbira, zato so tudi vse kvote na naši spletni strani izbrane s te stavnice.

PREDNOSTI
Hitrost (nakazila, pomoč, procesiranje stav)
Promocije in bonusi
Več kot 70000 prenosov dogodkov letno
Odlična mobilna stran
SLABOSTI
Pred prvim izplačilom je potrebno posredovati identifikacijske podatke
Ni v slovenskem jeziku

Promocije in bonusi

So ene redkih stavnic, ki nudijo zanimive promocije in bonuse. Trenutno je na primer na voljo bonus pri kombiniranih nogometnih stavah. Pri treh parih izplačajo dodatnih 5% na celoten dobitek, pri štirih parih že 10%, pri petih 15%, itn. vse do 100% za kombinirane stave s štirinajstimi pari. Še boljši je bonus za kombinirane teniške stave. Pri dveh parih izplačajo dodatnih 5% na celoten dobitek, pri treh 7,5%, pri štirih 10%, pri petih 15% itn. vse do 50% za kombinacijo z dvanajstimi pari. Podoben bonus teniškemu velja tudi za evropsko košarko in sicer za evropska tekmovanja ter glavna državna prvenstva – štejejo stave za handicap ter vsoto košev. Zelo podoben bonus velja tudi za severnoameriške športe in sicer za NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB in NHL.

Poleg bonusev pri kombinacijskih stavah stavnica pogosto nagradi uporabnike z direktnim bonusom. Približno enkrat mesečno uporabniku pošljejo promocijsko kodo, s katero se aktivira bonus – le-ta se nato takoj naloži na račun uporabnika. Se pravi brez obveznosti vplačila denarja podarijo bonus v vrednosti od 5 do 15 €, kar je redkost pri stavnicah, če ne celo edinstvenost.

OGLEJ SI VSE PROMOCIJE NA BET365

Kako vplačati prvo nakazilo po registraciji?

Na voljo je več načinov; s kreditno kartico ali predplačniško kreditno kartico, z bančnim nakazilom, s Skrill ali Neteller računom, ali pa morda kar s Paysafecard. Paysafecard način je za mnoge najenostavnejši in najhitrejši, saj lahko kartico preprosto kupite v mnogih prodajalnah po celi državi ali pa kar preko Monete. Oglejte si, kje in kako opravite nakup PSC.