Stavnica Ladbrokes

OBIŠČI STAVNICO

Vplačila: bančno nakazilo, kreditna kartica (MasterCard, VISA), debitna kartica (Laser, Maestro, MasterCard, Solo, Switch, VISA, VISA Delta, VISA Electron), Betcard, Giropay, iDEAL, Ladbrokes Shops, NETeller, PayPal, Paysafecard, Skrill, Sofortuberweisung, Trustly
Izplačila: bančno nakazilo, kreditna kartica (MasterCard, VISA), debitna kartica (Laser, Maestro, MasterCard, Solo, Switch, VISA, VISA Delta, VISA Electron), Betcard, Ladbrokes Shops, NETeller, PayPal, Skrill
Jezik: angleščina, nemščina, …
Mobilna: m.ladbrokes.com

Ladbrokes je ena izmed tradicionalnih britanskih stavnic, saj njeni začetki segajo v 19. stoletje! Stavnica je seveda v koraku s časom in tako je ena boljših online stavnic. Profesionalen odnos, bogata ponudba vseh športov, kjer še posebej izstopajo britanski športi, odlična mobilna stavnica, dnevne promocije, prenosi, itd.

PREDNOSTI
Uporabniški vmesnik
Dnevne promocije in bonusi
Odlična mobilna stran
SLABOSTI
Promocija £50 zastonj stava je na voljo le Britancem
Ni v slovenskem jeziku

Promocije in bonusi

Ladbrokes nudijo zanimive promocije in bonuse, kateri so lahko le dnevni, posebni ali omejeni za določen čas. Na tem področju so zelo aktivni in nekatere promocije so odlične za izkoristiti.
Trenutno je naprimer na voljo promocija pri nogometnih stavah, kjer se vplačilo kombinirane stave (vsaj 5 parov) povrne in je na voljo kot brezplačna stava, če je zgrešen le en par. Pogoste so tudi promocije pri posebno izbranih nogometnih tekmah, kjer se vplačilo povrne, če se tekma konča z neodločenim izidom.

OGLEJ SI VSE PROMOCIJE NA LADBROKES

Kako vplačati prvo nakazilo po registraciji?

Na voljo je več načinov; s kreditno kartico ali predplačniško kreditno kartico, z bančnim nakazilom, s PayPal, Skrill ali Neteller računom, ali pa morda kar s Paysafecard. Paysafecard način je za mnoge najenostavnejši in najhitrejši, saj lahko kartico preprosto kupite v mnogih prodajalnah po celi državi ali pa kar preko Monete. Oglejte si, kje in kako opravite nakup PSC.