Varovanje zasebnosti

Varovanje zasebnosti

Lastniki spletne strani sportne-stave.si se zavezujemo, da bomo varovali vašo zasebnost. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih in novih akcijah. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica. Sporočil in obvestil z neprimerno vsebino vam ne bomo pošiljali.

Spletna stran sportne-stave.si vsebuje povezave na spletne strani drugih podjetjih ali oseb. Za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani ne prevzemamo odgovornosti. Pridružujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele izjave o zasebnosti.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do svetovnega spleta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Čemu so piškotki namenjeni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Pogosto se piškotki uporablja tudi za spremljanje statistike obiska spletne strani.

Piškotki na spletni strani sportne-stave.si

_ga

Ta piškotek je anonimni identifikator orodja Universal Analytics za razlikovanje med obiskovalci. Omogoča nam vpogled v statistične podatke o obiskanosti spletne strani. Veljavnost piškotka je nastavljena na 2 leti.

Onemogočanje piškotkov

Sami lahko določite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Podatke o nastavitvah piškotkov v posameznih brskalnikih boste našli na spodnjih povezavah: